fbpx

Vår drøm

Ingvild (38), hennes ektemann og tre barn har bodd flere år i Hamna.  Med barna etablert i både Solneset barnehage og skole ønsker de å fortsette å bo i området.

Da familien skulle se etter større bolig, ble det naturlig for dem å se på Villa Blåtimen.

– Vi er blitt en Hamnafamilie og trives veldig godt med å bo her. I det siste har vi hatt et ønske om større plass og har sett på hus i området. Vi har fulgt utbyggeren Solneset en stund, men ikke før nå har det blitt bygget eneboliger av denne størrelsen.

Nærhet til alt gjør hverdagskabalen enkel

Nabolaget har barnehage, barneskole og dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet, og i tillegg er det gode bussforbindelser til Tromsø sentrum. 

– Med tre barn er det en kabal som skal gå opp hver morgen, men med både barnehage og skole rett utenfor døra blir logistikken veldig mye lettere. Jeg har i tillegg kort vei til arbeidsplassen min på Universitetet og mannen min kan enkelt ta bussen frem og tilbake til jobb. Dette gjør at vi opplever Hamna som sentralt, selv om det ligger litt utenfor byen.

Trygt og barnevennlig nabolag

Familien ser at nabolaget er i utvikling og opplever at det er mange småbarnsfamilier som flytter til Hamna, noe som er til glede for store og små.

– For oss har det hatt stor betydning at det er mange småbarnsfamilier som har etablert seg her. Det er hele tiden noe som skjer ute, og barna har venner og lekekamerater i gåavstand. Mye uteaktivitet bidrar også til at man i større grad kommer seg ut med barna for å nyte de vakre naturområdene.

 

Gjennomførte boliger med stor plass

Arkitektene bak Villa Blåtimen har hatt fokus på å bringe naturen inn i boligene.

– Boligen gir oss den ekstra plassen vi ønsker oss. Takhøyden og de store vindusflatene slipper inn mye lys, og gjør at vi opplever boligen som veldig luftig. I tillegg har boligen en utmerket planløsning og god funksjonalitet. Alt dette gjør at boligen er veldig attraktivt for oss.

Skape drømmehjemmet

De fleste boligkjøpere er opptatt av å kunne tilpasse boligen etter egne behov og ønsker. I Villa Blåtimen har familien opplevd akkurat dette.

– Å tilpasse boligen etter våre ønsker sikrer valget vårt av bolig. Vi opplever at utbygger har stort fokus på at vi skal ha muligheten til å skape drømmeboligen vår allerede før innflytning. Dette er en luksus vi setter pris på, og som gjør oss mer sikker på at Villa Blåtimen vil bli vårt fremtidige hjem.

Kontakt

Jon Rye-Holmboe
Eiendomsmegler MNEF
+47 414 55 577
jon.rye-holmboe@hjemeiendomsmegling.no

 

Espen Richardsen
Eiendomsmegler MNEF
+47 920 59 652
espen.richardsen@hjemeiendomsmegling.no

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Meld din interesse


Se personvernpolicy

Kontakt

Jon Rye-Holmboe
Eiendomsmegler MNEF
+47 414 55 577
jon.rye-holmboe@hjemeiendomsmegling.no

 

Espen Richardsen
Eiendomsmegler MNEF
+47 920 59 652
espen.richardsen@hjemeiendomsmegling.no