fbpx

Lever ut fridykkerdrømmen i Hamna

Jun 29, 2020

Havet, utsikten og nærheten til naturen brakte kvaløyværingen Markus Ringjord (22) til Blåtimen i Hamna.

– Jeg fant faktisk byggeprosjektet via Finn.no, men da var mye solgt allerede. Jeg er til slutt veldig fornøyd med leiligheten jeg endte opp med. Det er en fin førstegangsleilighet, forteller Markus.

22-åringen sitter på en stein i fjæra i Hamna. Våtdrakten har han nettopp fått på seg, og han er klar med svømmeføttene og snorkelen i hånda. Markus er fridykker, og bruker gjerne Hamna-fjæra utfor Blåtimen til en svømmetur.

– Jeg begynte med fridykking for tre år siden. Det var en kompis av meg som begynte med det først og en dag spurte han om jeg hadde lyst til å være med. Da syntes jeg det var kjempeartig, og sånn fortsatte det.

 

Både nært og fjernt samtidig

For Markus passer bydelen Hamna perfekt for hans aktive livsstil.

– Jeg kjøpte først og fremst for utsikten, men også fordi jeg ville flytte mer sentralt enn jeg bor nå. Her kan jeg være nærmere universitetet, byen og naturen. Nå bor jeg jo på Kvaløya, så beliggenheten her blir mer sentral, samtidig som jeg kan være nært havet og fjellene, sier Markus.

– Jeg kaller det at jeg drar på utveksling til Hamna i noen år, smiler han og ler.

Kontakt

Ruth Norstrøm
Eiendomsmegler DNB
+47 982 59 102
ruth.norstrom@dnbeiendom.no

 

Tom Eirik Larsen
Eiendomsmegler DNB
+47 955 59 620
tom.eirik.larsen@dnbeiendom.no

 

Ingrid Moe Albrigtsen
Eiendomsmegler DNB
+47 915 16 072
ingrid.moe.albrigtsen@dnbeiendom.no

Meld din interesse


Se personvernpolicy
DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.

Kontakt

Ruth Norstrøm
Eiendomsmegler DNB
+47 982 59 102
ruth.norstrom@dnbeiendom.no

 

Tom Eirik Larsen
Eiendomsmegler DNB
+47 955 59 620
tom.eirik.larsen@dnbeiendom.no

 

Ingrid Moe Albrigtsen
Eiendomsmegler DNB
+47 915 16 072
ingrid.moe.albrigtsen@dnbeiendom.no

Meld din interesse


Se personvernpolicy
DNB Eiendom AS behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på DNB Eiendom.